Meteen naar de inhoud

geweven emblemen

geweven emblemen

super gedetailleerd

Geweven emblemen zijn erg sterk, hebben een duurzame uitstraling en zijn gedetailleerder dan geborduurde emblemen door de dunnere garen. Weven is een eeuwenoude techniek van het vervlechten van draden. Emblemen weven is ideaal voor de gedetailleerde ontwerpen die niet op traditionele wijze te borduren zijn.

Jouw badge kun je naar eigen ontwerp bij ons bestellen. Emblemen of ook wel badges genoemd zijn te verkrijgen in alle soorten en maten en worden standaard geleverd met een strijklaag. Liever een andere bevestigingsmethode? Kan hoor, denk bijvoorbeeld aan 3M lijm of klittenband. Geweven emblemen zijn verkrijgbaar met een lockrand of lasercontour gesneden. Dit zijn mooie afwerkingen rondom de badge waardoor het embleem niet zal gaan rafelen.

 

Geweven emblemen worden veelal gebruikt in de sportwereld. Een geweven embleem is namelijk ideaal voor net dat beetje extra en vooral luxe uitstraling.

 

 

Om je een eerlijke prijs te bieden vragen we je het ontwerp naar ons te sturen, de afmetingen en de aantallen. We laten je dan zo spoedig mogelijk weten wat jouw prijs op maat is.