Meteen naar de inhoud

Borduurstudio

in house service

Bij Fleks Textielbedrukkingen bieden we ook de mogelijkheid om uw kleding in huis te borduren.

Borduren is een duurzame en een kwalitatief hoogstaande manier om je logo en/of naam aan te brengen op je kleding. Door het gebruik van hoogwaardige garen borduren wij je logo rechtstreeks op de kleding.

Om je logo te kunnen borduren dient er eenmalig een borduurkaart gemaakt te worden. Deze hoeft ook maar één keer betaald te worden. De borduurkaart is bijna altijd nodig tenzij het om een standaard tekst of naam gaat in een lettertype dat Fleks Textielbedrukkingen in de software heeft staan. Benieuwd welke opties er standaard zijn? Neem gerust contact met ons op. Bestel je hetzelfde logo om te borduren nogmaals? Dan hoef je uiteraard geen borduurkaart meer te laten maken. Aangezien de borduurkaart eenmalig betaald dient te worden, wordt het zo aantrekkelijk om grotere aantallen af te nemen. Hoe meer items er besteld worden, hoe lager de stuksprijs. 

Het borduren wordt gedaan door borduurmachines welke door middel van een x-aantal steken het logo op de kleding zetten. De hoeveelheid steken bepaalt uiteindelijk de prijs van het logo. Hoe meer steken des te hoger de prijs. Het is niet zo dat meer steken altijd een betere kwaliteit bieden. Dit is geheel afhankelijk van het logo of de tekst. We informeren je hier graag over.